Skip to main content

Om te lezen


Tools voor je to-do lijst

Je hebt je to-do lijst gemaakt, op papier, op je telefoon of op je laptop. Maar ja, hoe ga je deze nu bijhouden? Waar schrijf je nieuwe punten op? En hoe ga je je lijst delen, want je gaat de actiepunten toch zeker niet allemaal zelf doen?! In het blog over Waarom hebben we een to do lijst heb je kunnen lezen over methodes om de lijstjes te maken. En dat is een goed begin. Nu kun je een aantal tips lezen over tools om ze bij te houden. Kortom, hoe werk je het beste aan je to-do lijst? En welke tools gebruik je voor je to-do lijst?

Lees meer
Tools voor je to-do lijst

Inspiratie door Koek en Sjokie

Je hebt van die dagen dat je dingen leest of mensen ontmoet, of allebei, waardoor je met wat extra energie je dag vervolgt. Je krijgt inspiratie en wil zelf ook snel aan de slag om je eigen ideeën uit te werken. In deze serie van blogs over Inspiratie lees je waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Vandaag ga ik je vertellen over Koek en Sjokie.

Lees meer
Inspiratie door Koek en Sjokie

Gestart en toen!

Als je je eigen bedrijf begint, kan het lastig zijn klanten binnen te halen. Het draait allemaal om netwerken en zoveel mogelijk met anderen delen wat je kunt en wat je wilt doen. Uiteindelijk heb je één persoon nodig die in je gelooft en die je de kans gunt om een opdracht voor hem of haar te doen. In mijn geval was dat Arthur Kuijper. 

Lees meer
Gestart en toen!

Waarom hebben we to-do lijstjes?

Je kent het gevoel wel: Je hebt het ontzettend druk en je lijst met actiepunten wordt maar langer en langer. Als ondernemer komt er nogal wat op je af: administratie, netwerken, klanten tevreden maken en houden, en als je onderneming groeit krijg je mogelijk ook met personeel te maken. Al je actiepunten en reminders houd je bij op geeltjes, of op een notitieblok, in je agenda en in je smartphone. 

Lees meer
Waarom hebben we to-do lijstjes?

Blogs schrijven

Goede blogs schrijven - hoe doe je dat?
Het lijkt wel of elke ondernemer er tegenwoordig aan meedoet: blogs schrijven. Wanneer je online op zoek gaat naar informatie, kom je vaak op een blogpagina terecht dat gaat over dat specifieke onderwerp. Maar wat is nu het doel van het schrijven van blogs? Als iedereen wordt overladen met blogs, hoe zorg je dan dat jouw blog opvalt? Natuurlijk zijn daar tips voor! 

Lees meer
Blogs schrijven

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag verder!

Wil je graag meer informatie of weet je al hoe je ons kunt inzetten? Laat je gegevens achter op dit formulier, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op!