Skip to main content
Home  › ... Team

Ons team

Jouw team is ons team. Je kunt je zaken pas loslaten als je weet dat ze in vertrouwde handen zijn. Ervaring, kunde en meedenken waar mogelijk. Onze kernwaarden zijn: Integriteit, inspiratie, ondernemerschap en creativiteit. We werken wel graag in een omgeving waar humor niet geschuwd wordt!

Nicole Westerbeek

Haar kracht ligt in orde scheppen in de chaos én op een creatieve manier naar mogelijkheden en oplossingen zoeken. Nicole heeft op diverse gebieden ervaring opgedaan in de corporate wereld, nationaal en internationaal. Haar jarenlange ervaring in project management zorgt voor uitmuntende expertise op het gebied van processen aansturen, structuur creëren en bewaken maar bovenal het waarborgen van de kwaliteit. Dit maakt haar als founder van Miss Assistant dé aangewezen persoon als support voor jouw bedrijf.

Naast haar werkervaring is ze gecertificeerd op het gebied van Agile PM en Scrum. Tevens heeft ze de opleiding Digitale Marketing en Social Media Management afgerond, en is dus op velerlei gebieden inzetbaar. 

Dat Covid voor veel mensen een kantelpunt is geweest kan Nicole beamen. Het toepassen van al haar ervaring en kennis, juist op MKB niveau en de kleine ondernemer voelt daarom als haar nieuwe doel! Niets is mooier dan het echt iets betekenen voor iemand, zowel zakelijk als ook op persoonlijk niveau.

Dus ben je een starter en wil je hulp bij de start-up of zit je als groeiende ondernemer om een punt waar er na groei opnieuw structuur en focus nodig is? Neem dan nu contact op.

 

" Ik ben zeer tevreden over Nicole. Zij werkt hard en nauwkeurig en in goede afstemming met mij. "

-Ginio

Saskia Mey

Saskia is een veelzijdige en proactieve professional die woont in de directe omgeving van Amsterdam. Ze heeft jarenlange ervaring op het gebied van projectbegeleiding, marketing en directie ondersteunende functies bij grote profit en non profit organisaties. Naast haar baan als projectleider bij het Van Gogh Museum werkt ze in opdracht van Miss Assistant voor verschillende klanten in de regio Amsterdam.

Saskia heeft een opgeruimd karakter, houdt graag het overzicht, is klantgericht en krijgt zaken voor elkaar. Door haar internationale achtergrond beheerst ze de Engelse en Franse taal goed. 

 

 

"

Miss Assistant is ervan overtuigd dat ondernemers er naar streven succesvol te zijn op diverse gebieden, zowel zakelijk als privé. Hoe fantastisch zou het zijn om sommige taken te kunnen overdragen aan iemand anders? Iemand die betrouwbaar, accuraat en discreet is. Dat is waar het bij de diensten van Miss Assistant om draait. 

"

Wij werken samen met

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag verder!

Wil je graag meer informatie of weet je al hoe je ons kunt inzetten? Laat je gegevens achter op dit formulier, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op!