Skip to main content

Internationaal

Zaken over de grens, lokale support

Met je bedrijf ga je uitbreiden - over de grens! Je hebt je mogelijkheden verkend en nu de uitvoering! Ben je op zoek naar support die je ter plaatse kan helpen? Wij hebben netwerkmogelijkheden in diverse landen. We zijn heel nieuwsgierig hoe wij je kunnen helpen, dus neem vandaag nog contact met ons op!

Ben je er klaar voor?

Van een internationaal netwerk...

Het uitbeiden van je bedrijfsactiviteien naar het buitenland vraagt veel van je: tijd en investering. Ben je op zoek naar contacten in Australië, Canada, de VS en Mexico, dan kunnen wij je helpen. Dit kan gaan om netwerkmogelijkheden maar ook voor lokale support ter plaatse. Bespaar tijd en geld door zaken daar te laten regelen waar je naar toe gaat, met de kennis en expertise die nodig zijn in dat land.

 

Netwerken - Support - Begeleiding

... tot lokale support

Jouw bedrijf is niet in Nederland gevestigd, maar ben je wel op zoek naar business support in Nederland? Laat ons je zaken in Nederland voorbereiden en/of uitvoeren. Hiermee verlaag je je reis- en verblijfskosten, je hebt minder tijd nodig om zelf zaken op orde te krijgen. En door het inzetten van een lokale partij, kun je gebruik maken van de aanwezige kennis en heb je minder last van taalbarrières. Sommige zaken zullen ter plaatse gemaakt kunnen worden, waardoor je lagere transportkosten hebt. Denk hierbij aan drukwerk etc.

Uitvoering - Support - Representatie

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag verder!

Wil je graag meer informatie of weet je al hoe je ons kunt inzetten? Laat je gegevens achter op dit formulier, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op!